8 Kasım 2010 Pazartesi

Hediye sorunsalı

Kaynana adayınızla tanıştıktan sonra özel günlerde ziyaretler de başlamış olacak. Bu ne demek? Bayram, yılbaşı, sevgilinin ailesinden birinin doğumgünü, vb günlerde eliniz boş gitmeyeceksiniz demek.

Sevgilin kardeşlerine hediye almak genelde eğlencelidir. Yaşı sizden küçük olanlara o yaşlardaki zevklerinizi göz önünde bulundurarak veya günün modasına uygun bir şeyler alabilirsiniz. Örneğin 15 yaşındaki erkekkardeşe Playstation seviyorsa oyun alabilirsiniz en yenisinden ya da 18 yaşındaki kızkardeşe bu aralar çok moda olan yağmur çizmesi veya kalın, salaş hırka alabilirsiniz.Sizden yaşça büyük olanlara ihtiyaçlarına yönelik veya pahalı hediyeler alabilirsiniz. Sizi 28 yaşında kabul edersek 33 yaşındaki abiye şık bir şarap seti, 39 yaşındaki bekar ablaya Beymen'den hediye çeki alabilirsiniz, riske girip kişisel sorunlarının yansımasıyla uğraşmanın anlamı yok anacım!

Hadi kardeşler tamam, babasına ne alacaksınız? En güzeli babaya da Massimo Dutti, Beymen, Polo, vb yerlerden gömlek, polo yaka tshirt, kazak, vb almak. Garantici olun azıcık.

Ve dananın kuyruğunun koptuğu yer! Kaynana'ya ne almalı? Hiçbir yere çekemeyeceği şeyler alabilirsiniz: Çiçek, pasta, parfüm, vb. Kıyafet konusunda da en büyük tavsiyem pastel tonlardan vazgeçmemeniz olacak, canlı renklere hemen burun kıvırabiliyorlar. Pudra rengi saten gömlek, açık gri hırka, krem rengi bluz, vb. Farklı bir şey yapmaya çalışmayın, farklı şeyler sizin farklı bir yerinizde patlayabilir, suratlar asılabilir, "hmmm çok şekersin" denebilir. Ev eşyası da almayın, "şuna bak beni hizmetçi/aşçı gibi görüyor" demesin sonra. Ama çok havalı bir vazo bulursanız tam evine uygun e o zaman durmayın, çiçek gibi orta gelmiş bi zahmet golü atın!

Önemli nokta hiçbir zaman yaşlılık etkilerini azaltan krem setleri veya epilasyon paketleri-şu ara herkes grupanya gibi sitelerden alıyor bunlardan- almayın! Siz kadına yaşlı ve/veya kıllı mı demek istiyorsunuz?:) Kompleks konusu olabilecek konulara girmeyiniz, girdirmeyiniz...

Size aldıkları hediyeler de belirleyici olacaktır. Baktınız kimse sizin doğumgününüzü sallamıyor, siz de kardeşleri telefon+facebook kutlaması, babayı pasta, kaynanayı da çiçekle geçiştirin. Bi enayi siz mi kaldınız aaaa?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder