2 Kasım 2010 Salı

Gizli ev ziyaretleri

Ailesiyle yaşasa da erkeklerde  sürekli olarak sizi eve götürme isteği vardır, hepimiz geçtik o yollardan, yok ben yaşamadım, kimse beni eve atmaya çalışmadı diyen varsa beri gelsin. Bu defaki sevgilinizle evlenmeyi gerçekten düşünüyorsanız gizli kapaklı eve gitme olayından vazgeçin bence. Anneler maalesef hep biliyorlar bu olayı, o yüzden size karşı önyargılı da oluyorlar. Kendileri zamanında asla böyle şeyler yapmadıkları için! Bir hata edip gittiyseniz evine, kesinlikle ortalıkta sigara içmeyin, tuvalete ped, tampon, vs atmayın. İçki içip kadehleri çıkarken yıkarım diye de düşünmeyin çünkü hassas anneler o kadehlerin hepsinin yerini ezbere biliyor:) Sevişme konusuna değinmiyorum bile. Eşek kadar insanlarsınız gidip kendinize başka yer bulunuz. Çarşaf, t-shirt, pijama, vs üzerinde sperm, ruj, vs lekesi yakalarsa kaynana size karşı x1.000 bilenecektir. O bilenmiş dişlerle ısırılmamak için akıllı olunuz!

Tabii ailesi yokken bir sürü arkadaşına parti veriyorsa sevgiliniz, o zaman durum farklı, katılınız, eğleniniz. Ama dar zamanlarda gitmek için bahane bulmayınız.O kadar istiyorsa ayrı yaşasın beyefendi:)

Flört dönemi heyecanlı kaçamaklarının kaynana ile bağlantısı yıllar sonra yüzünüze vurulabilir. Örneğin "birileri de eskiden 'anne kaçta geleceksin, gelmeden ara' diye başımın etini yerdi:)" diye oğluna takıldığında anlayın ki ufak bir saldırı ile karşı karşıyasınız. Aslında iki şey demek istiyordur: 1. az yelloz değilsin, evlenmeden girdin çıktın evimize. 2. oğlum az çapkın değildi, senden önce de ne kızlar gördük biz.

Gelin adayının yapması gereken bu gibi durumlarda duymazdan gelmektir efendim. Ne yapacaksın gülümseyip geçeceksin, laf yetiştirmeyeceksin, bozulmayacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder